Fordítóiroda Pécsett és más településeken

A hivatalos fordítások manapság már egyszerűen igényelhetőek, hiszen számos cég foglalkozik műszaki, orvosi, jogi vagy bölcsésztudományi fordításokkal. A Tabula fordítóiroda Pécs egészén tevékenykedik, így bárki könnyedén beadhatja az iratokat, amelyeket le szeretne fordítatni. A tabula-forditoiroda.hu weboldalon minden információt megtekinthet a szolgáltatásokkal kapcsolatban. A hivatalos fordításokhoz szükséges pecsét is, hiszen nélküle nem fogadják el a külföldi munkahelyek a fordítást.

A különböző dokumentumok akár e-mail-en keresztül is beküldhetőek, ráadásul bármilyen papírt elfogadnak az irodában. Az anyanyelvi fordítók viszonylag rövid határidővel dolgoznak, de ha túl gyorsan kell a dokumentumot elkészíteniük, akkor drágul a fordítás ára. A fordítóiroda Pécs városában mindenkinek segítséget nyújt a fordítások terén. Amennyiben nincs tisztában azzal, hogy milyen árral kell számolnia, akkor böngéssze végig a weboldal választékát!

Az árakat általában karakterenként számolják a szakemberek, bár az egységárak a munka milyenségétől függően változathatnak. Műszaki iratoknál, amelyek szakszavakat tartalmaznak, drágább lehet a végösszeg. Akkor is magasabb lehet a fordítás ár, ha jelentős mennyiségű oldalból álló dokumentumokról van szó, valamint különleges nyelvre kell lefordítani az adott iratokat. A hivatalos fordítás során, az erkölcsi bizonyítványt is elkészítik a sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek. A népszerűbb nyelvekre történő fordítás már 24 órán belül elkészül, ráadásul magyar szalaggal átkötve, az iroda által adott hivatalos pecséttel ellátva, amit bármilyen munkahelyen elfogadnak.

A fordító iroda foglalkozik személyes okmányok, oklevelek, bizonyítványok, jogi papírok, orvosi kartonok, műszaki dokumentumok fordításával egyaránt. A fordítás ár a Tabulánál 2 Ft/karakter áron számolható, hogyha egyszerű szövegezésű papírokról van szó. Bonyolultabb szövegeknél már 2,40 Forinttal kell kalkulálnia karakterenként, szóközökkel együtt. A weboldalon megtalálhatja az iroda telefonszámát is.

Print Friendly, PDF & Email