Pezsgő másképp, nem ahogyan megszoktuk

Egy adott italhoz az ember már alapból társít valamilyen megszokott hangulatot. A pálinka így a régi disznótorok élményét idézi fel, a bor mellé a romantikát párosítjuk, más rövidek pedig a felhőtlen bulizást szolgálják. Így van ez a buborékos készítményekkel is, de meglepő módon, a pezsgő másképp is elképzelhető, nemcsak az ünneplés, koccintás kísérőjeként.

Kevesen tudják, de egyre felkapottabb a koktélokban felhasználni, mint kiegészítőt. Egyszerűen csodálatos aromát visz a készítményekbe. Érdemes megismerni néhány receptet, amit aztán bármikor elkészíthetünk. Ha már a pezsgő másképp használható fel és nemcsak önmagában, ahogyan sokan szeretik, akkor kapjunk az alkalmon és vágjunk bele a kísérletezésbe!

De mi teszi ilyen kivételessé ezt a termékcsaládot? A készítés során felhasznált technológia révén, teljesen alap a különleges karakter. Ezt nehezen lehet fokozni, de megfelelő odafigyeléssel és jó összetevőkkel a pezsgő másképp fog újjászületni, mint azt megszoktuk. Édessé, erőssé, markánssá válik, igazi íz-bombává tehetjük.