A csonkázó hasznos szerkezet

csonkázó

Sokan nem is gondolják, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hiszen olyan korban élünk, amikor nincs túl sok háború és valljuk be, a technikai fejlettség is plusz pontot jelent. A nagy ültetvényekkel rendelkező gazdák nagyon kedvelik a csonkázó gépet, amivel könnyedén képesek gondozni a növényzetet.

A modern mérnöki tudománynak hála, elfelejthetjük a kézi metszést. Ha Ön még csak most hall erről a hihetetlenül hasznos masináról, akkor látogasson el a pendakft.hu internetes felületre, ahol több típusú terméket is jobban megfigyelhet! A csonkázó, ahogyan azt a neve is mutatja, képes egyenes síkban levágni a kilógó felesleges részeket, amelyekre nincs szüksége a növénynek. Bizony, a szőlő sokkal jobban fejlődik, ha ezeket a felesleges részeket nem kell táplálja.

A csonkázó önmagában nem képes munkavégzésre, mivel ezt a rendszert traktorra csatlakoztatva lehet működésre bírni. A 200 kg-os tömegű masinát a traktor hátuljára kell rákötni és azt követően bárhová könnyedén szállítható és munkára fogható.

Címkék: