A divattanácsadó ismeri a trendeket

Te sem ismered ki magadat a divatszakemberek között? Akkor mindenképpen olvasd el Keszler Ágnes cikkét, amiben arról ír, hogy pontosan mi a különbség a divattanácsadó, a stylist, a stílustanácsadó és a stíluskommunikátor között!

Így tudni fogod, hogy melyik probléma esetén kihez kell fordulnod. Az oldalon található információk segítségével arra is rájöhetsz, hogy a külsőd alapján melyik csoportba tartozol a haj-, szem- és bőrszíned tekintetében.

A divattanácsadó részletesen elmagyarázza, hogy melyik esetben milyen ruhákat érdemes hordanod. Sztárok fotóit is mellékeli a leírásokhoz, ezért könnyebb lesz megállapítanod, hogy miből kell kiindulnod. A női történetek segítségével inspirálódhatsz és elhiheted, hogy Neked is sikerülni fog az átalakulás.

Jelentkezhetsz egy olyan programra, amelyiknek a keretén belül a divattanácsadó tippeket ad azzal kapcsolatban, hogyan alakítsd ki a ruhatáradat. A feladat nem lesz egyszerű, de egy kis segítséggel biztosan venni fogod az akadályokat. Kapsz egy munkafüzetet is az elvégzendő feladatokról.