A lazúrfesték kiemeli a fa erezetét

Lazúrfesték

Léteznek olyan építőanyagok, amilyen például a fa is, amelyek rendkívül könnyen formálhatóak. Sajnos van egy hátrányuk, ami a természeti erők hatására történő gyors degradálódás. A különféle rovarok, a nedvesség, de az erős ultraviola sugárzás is könnyen kárt tehet a létrehozott formákban. Ennek megelőzésére lett létrehozva lazúrfesték, ami kivételes bevonatot képez és alapos védelmet biztosít.

Amikor megmunkálásra kerül egy gerenda vagy deszka, akkor csodálatos erezet látható rajta, amit kár lenne teljesen elfedni. A lazúrfesték ezt nem teszi, hanem inkább kiemeli a mintázatot, ezzel fokozva az egyedi hatást. Többféle színben kapható, ezért mindig az igényeknek és körülményeknek megfelelő árnyalattal dolgozhatunk.

A festekarena.hu felületen bőséges kínálat közül válogathatunk. A lazúrfesték gyorsan felhordható a felületre, ami rövid időn belül megszárad. A felesleges foltokat nedves ronggyal egyszerűen el lehet távolítani. Nem vitás tehát, hogy a lazúrfesték a fa egyik legjobb barátja, mert óvja és vonzóvá teszi.

Címkék:  ,