Autós tartók a biztonságos vezetésért

Univerzális autós tartó

Kellemetlen, amikor vezetés közben csörög a mobiltelefonunk és a táskából kell kiszednünk, ráadásul rendkívül veszélyes manőver. De szerencsére az autós tartók mentesítenek bennünket ettől a kockázatos mozdulattól, hiszen az alkalmazásukkal biztonságosan rögzíthető a telefonkészülék.

A leggyakrabban a műszerfalra helyezik el a tartót, de lehet a szellőzőre vagy akár a szélvédőre is. Ezt minden gépkocsivezető saját maga dönti el, figyelembe véve az autó jellegét.

Így pedig menet közben is a sofőr szeme előtt van a telefon és azonnal látja, hogy éppen ki keresi. Elegáns darabok vásárolhatóak a smartdiszkont.hu webáruházból. Itt az autós tartók számtalan típusával találkozhatnak az érdeklődők. Van a kínálatban szellőző lamellára erősíthető és mágneses típusú modell egyaránt.

Több szín közül lehet válogatni, a férfiak nyilván a feketét, a szürkét preferálják, a hölgyek azonban kedvelik a világosabb autós tartókat, amilyen a pink, a piros, a világoskék. A webshopban mindenki megtalálja a számára megfelelőt.