Az ablak csere többféleképp kivitelezhető

Hogyha nyáron azt tapasztalja, hogy túl meleg van, télen pedig borzasztóan hideg, akkor tenni kell ellene valamit! Az ablak csere ideje lassan eljön, hiszen a lakás azért nem tudja megtartani a megfelelő hőmérsékletét, mivel a nyílászárók rosszul szigetelnek.

Általunk az ablak csere sokkal könnyebb és igény esetén bontás nélkül is kivitelezhető. Ha a tökéletes eredményre törekszünk, akkor a bontással együtt kivitelezés igazán jó megoldás.

A régi, fából készült tokok lehet már nem fognak olyan jól szigetelni, mint régen. Ezzel ellentétben, a műanyag sokkal lassabban évül el, megőrzi a formáját, nincs rá akkora befolyással az UV sugárzás, sem a nedvesség.

Az ablak csere bontás esetén ugyanolyan egyszerűen megoldható, de oda kell figyelni néhány dologra, a megfelelő eredmény szempontjából. Előfordul, hogy a takarólécek nem kerülnek felszerelésre és emiatt a poliuretán hab tönkremegy, ez pedig jelentős szerepet játszik az ablak szigetelőképességében. Az ablak csere során ingyenes felméréssel tudunk szolgálni és a régi nyílászárók pedig elszállításra kerülnek.

Címkék:  ,