E-cigi széles választékban

Van, aki pipázni szeret, más inkább a szivarokat részesíti előnyben, folyamatosan nagy vita van a dohányosok és a cigisek között. A mai kor embere azonban már az E-cigi előnyeit élvezi. Természetesen ennek a szokásnak is vannak hátrányai, azonban kevésbé károsak, mint a hagyományos dohánytermékek, legalábbis a minőségi alapanyagokból készültek jelentős része.

Ízlés szerint, rengeteg aroma közül lehet választani. Ezeket váltogatva, gyakorlatilag nem lehet megunni az E-cigi használatát. Vannak, amelyek visszafogottabban „füstölnek“, míg mások inkább azt kedvelik, hogyha hatalmas felhőket eregethetnek, akár egy gyárkémény.

Pont ez az a tulajdonság, ami megkérdőjelezi az E-cigi használatát a nyilvános helyeken. Egy elegáns étteremben, bizonyára furcsán fognak ránk nézni, hogyha gőzfátyolba burkolózva töltjük a romantikus vacsoránkat.

Azonban egy szórakozóhelyen még party kelléké is átalakulhat az E-cigi. Különösen érdekes látvány, ahogy a fényeffektek lézersugarai láthatóvá válnak az E-cigi gőzében. Az biztos, hogy az azolcsosag.hu szép kis kínálatot hozott össze ismét.

Print Friendly, PDF & Email