Infraszauna az egészség védelmében

A szaunázás élményét, áldásos hatásait egyre nagyobb tömegek élvezik szerte a nagyvilágban. Az ősi megfigyelésekre épülő méregtelenítő, keringést javító és számos más pozitív élettani hatással járó eljárás, ma már többféle változatban létezik, amelyek közül az egyik leghatékonyabb az infraszauna. A láthatatlan fény tartományához tartozó infrasugarak a szaunázásban kitűnően használhatóak, hiszen több előnyük is van a hagyományos finn szaunához képest.

Az infraszauna segítségével, akár háromszáz kalóriát is elégethetünk, alig fél óra alatt, a bőrre gyakorolt jótékony hatása pedig nagyon hamar látványosan jelentkezik, annak megszépülésében, kisimulásában.

Az infraszauna használata közben, kevésbé melegszik fel a levegő, pára pedig nincs, így a légúti gondokkal küzdők is bátran használhatják, hiszen magát a testet melegítik át a napsugárzásban is megtalálható infravörös sugarak. A méreganyagok távozása a bőséges izzadásnak köszönhetően nagyon intenzív, ebből a szempontból is jobb hatásfokot érhetünk el a hagyományos változathoz képest.

Címkék:  ,