Jó megoldás lehet Önnek a hajtetoválás

A hajhullás ugyanolyan mértékben érinti a férfiakat, mint a nőket. Amikor ezzel szembesül az ember, akkor mindenféle kenőcs és szer kipróbálása után letesz arról, hogy valaha is egységesen szép legyen a hajas fejbőre.

A hajtetoválás megoldás lehet Önnek, ha csak kisebb foltokban hullott ki a haja. A hajtetoválás során a fejbőrre kerülnek fel közvetlenül az „ál hajszálak”, amelyek elfedik a csupasz felületet, így ha félre is hajtja a haját, akkor sem néz kis teljesen üresnek az a rész.

A látványt tekintve akkor lehet jó eredményt elérni, ha van egyáltalán hajszál még az adott részen, hiszen ezekkel összhangban lehet ezt az optikai csalódást elérni. Általában hajbeültetések komplementer beavatkozásaként szokták használni a hajtetoválást, így a pici hajszálak máris dúsabb hatást adnak a beültetett részen.

Ehhez természetesen a feltetovált szálak színe és az eredeti haj színe is ugyanolyan kell legyen. Ha nem biztos még a dologban, akkor lehet kérni tesztkezelést. Nézzen be ide, hiszen ez jó megoldás lehet Önnek!