Kivételes téligumi

A vezetés igencsak felelősségteljes dolog, főleg a hidegebb időszakokban, amikor hull a hó és latyakos az út. Ha odafigyelünk a téligumi minőségére, akkor hosszú időn keresztül élvezhetjük a biztonságot és a pontos vezetést, még ebben a hideg időszakban is.

Azt tudni kell, hogy a nyári gumi csak nyáron jó választás, hiszen ha esetleg télen használnánk, akkor az autózás életveszélyessé válhat. Van azonban egy remek és híres márkájú abroncsokat gyártó cég. Ez a Hankook. A vállalat téligumi modelleket is gyárt, ezek közül pedig igen kitűnő típus a W442, ami V alakú barázdákkal rendelkezik, továbbá az egyenes és egyirányú vájat párosítással lehetővé teszi a nagyobb sebesség melletti biztonságot is.

A kiváló vízelvezető képességének köszönhetően, az olvadt hó nem okoz gondot a vezetés során. W442 típusú Hankook téligumi stabilizálja a vezetést, a szilícium-dioxidnak köszönhetően. A modern technológiának hála, ez a téligumi utánozhatatlanul jó tulajdonságokkal bír és az sem kell elfelejteni, hogy minden autós álma valóra válik, ha megvásárolja.

Címkék:  ,