Milyen hangtorzító való a gyerekeknek?

hangtorzító

A gyermekek általában szeretik azokat a dolgokat, amelyek hangosak és lehet velük játszani. Azok a kütyük, amelyekbe hangtorzító van, minden kicsinek a kedvencei közé tartoznak majd. A csend és a picik nem illenek össze, minél hangosabb valami, annál jobban vonzza a tekintetüket.

Ezzel csak az a gond, hogy a szülők néha jobban szeretnének egy kis csendet, viszont az első években erről jobb, ha minél hamarabb lemondanak. Vannak olyan sípoló, kiabáló és zenélő figurák, amelyek puhák, de választhatunk keményet is. Fontos, hogy ne legyen veszélyes a legkisebbekre, ne tartalmazzon apró műanyag tárgyakat és ne legyen rajta olyan anyag, amit könnyedén lenyelhetnek. Ahhoz, hogy egy tárgy hangot tudjon kiadni, kell legyen benne egy apró hangszóró, amit mindig ellenőrizzük, hogy ne legyen könnyen elérhető helyen.

A hangtorzítók állatokat és hangszereket is utánozhatnak, hogy a tanulást is megkönnyítsék. Minél nagyobb valaki, annál több hangot tud majd felismerni, így a hangtorzító játékokat is cserélgethetjük.

Címkék: