Praktikus ülésvédő autóba és csomagtartóba

ülésvédő autóba

A négylábú barátaink, a kutyák imádnak kirándulni. Ha nagyobb lélegzetvételű utat tervezünk a háziállatunkkal, az ülésvédő autóba elengedhetetlen kellék. Miért? Nos, a válasz egyszerű, az ebek a fogukkal vagy a mancsukkal az utazás izgalmában könnyen kárt tehetnek a gépjármű drága ülésében, amit aztán nagyon költséges helyrehozni.

Abban az esetben viszont, ha az autó ezen részét strapabíró anyag védi, elkerülhetjük a kellemetlen helyzetet. Az erős anyagból készült védőburkolat ellenáll a karmolásoknak és a harapásnak is, sőt, a koszfogó színének köszönhetően, a sárfoltokat is észrevétlenül elfedi. Ha vége a kirándulásnak, az ülésvédő néhány egyszerű mozdulattal eltávolítható és mosógépben kimosható.

Az ülésvédő autóba kötelező kelléke minden felelősségteljes állattartónak. Abban az esetben, ha nem az autó utasterében, hanem a gépjármű csomagtartó részében utazik az eb, lehetőségünk van beszerezni a hasonlóan kiváló anyagból készült csomagtartóvédőt is, a kellemes és gördülékeny felhasználás jegyében.