A supinált cipő végigkísérheti a gyermekkort

A gyermekek lábai nem a felnőttek kicsinyített másai, hanem folyamatos fejlődésben vannak és csak hosszú évek multán nyerik el végső formájukat. Éppen ezért fontos egészen pici kortól az utolsó gyerek évekig megfelelő lábbelit biztosítani számukra, hiszen a szandál, bakancs és félcipő támogathatja a fejlődést, de negatív befolyással is lehet erre.

A supinált cipő modellek optimálisan alátámasztják a lábfejet. Természetesen megfelelően tartják a bokát és a speciális döntött sarokrésszel az ínszalagok munkáját is segítik, amelyek arra hivatottak, hogy a bokacsontokat a helyes szögben tartsák. Tehát a különleges supinált cipő ideális körülményeket biztosít úgy az éppen járni tanuló totyogóknak, mint a kiskamaszoknak.

Válassza Ön is ezt a remek terméket és biztos lehet benne, hogy gyermekének nem lesz problémája a lábaival és a gerincével sem! 21-től egészen 35-ös méretig kapható supinált cipő, téli és nyári változatban egyaránt, így szezonról-szezonra újból a minőség, a strapabíróság és a kicsiknek megfelelő kialakítás mellett dönthet.

Címkék:  ,