Társkereső, ismerkedés, szerelem

A mai fiatalok legtöbbször arról szoktak panaszkodni, hogy egyáltalán nincs olyan lehetőség, ami hosszú távú kapcsolatok építéséhez nyújthat előnyt. A társkereső applikációk gyakran csak egyéjszakás kalandokra jók. Tartalmas kapcsolathoz nem mindig használhatóak. A manapság oly népszerű randioldalak egyedülálló embereknek ajánlottak.

Ilyen például a nilsay.hu weblap is. Az oldalon csak olyan társkeresők vannak jelen, akik komoly kapcsolatokra vágynak és nem céljuk a másik személy átverése. Az oldalra természetesen csak tagsági díj befizetése után tud belépni. Ebből is látszik, hogy csak azok lépik át ezt a küszöböt, akik valóban életük szerelmét szeretnék megtalálni.

A statisztikák azt mutatják, hogy a 20-30 éves korosztály tagjai vannak a legtöbben a társkereső oldalakon. Ők ugyanis úgy gondolják, hogy a diszkókban és a bárokban nem lehet hosszú távú kapcsolatokat találni. Egyáltalán nem számít ritka jelenségnek, hogyha valaki egy társkereső oldal segítségével találja meg élete szerelmét, akivel összeházasodik.