Finom tapintású a merino gyapjú fonal

merino gyapjú fonal

A gyapjú olyan alapanyag a különböző ruhaneműk előállítására, amelyik soha nem megy ki a divatból, és melegen tartja a testet. Ebből a kategóriából is a merino gyapjú fonal képviseli a legmagasabb minőséget. Világhírű kézimunka alapanyag ez, amit egyrészt a finom tapintásának köszönhet.

Elemi szálai finoman recézettek és puhák. A tiszta, élő gyapjú az állat szőréből levágott szöszből készül, nem pedig a már elkészült gyapjúdarabok szálait hasznosítják újra. Ettől válik kiemelkedően színvonalassá a merino gyapjú fonal. Ez a természetes anyag könnyen kezelhető, felhasználásával élvezet az alkotás. Persze kell tehetség, kreativitás is ahhoz, hogy valóban egyedi, különleges darabokat tudjunk előállítani belőle.

Ha elhatároztuk, hogy néhány igazán szép darabot kötünk a családtagjainknak vagy magunknak, akkor érdemes felkeresnünk a nordfonal.hu webáruházat, ahonnan pár egyszerű lépéssel megrendelhetjük az alapanyagot. Nem mindegy, hogy milyen terméket használunk, ezért célszerű a minőségi merino gyapjú fonal beszerzése mellett döntenünk.