Category Frizura

Hatékony és tartós hajegyenesítő

hajegyenesítő

Vannak emberek, akiknél szinte mindennapos problémát jelent a frizurájuknak megformázása és ez kihat a napi hangulatukra. Jelen esetben a hajegyenesítő termékekkel foglalkozunk, amelyekkel egyszerűbben és hatékonyabban formázható a hajkorona. Nem csupán a göndör tincsekkel rendelkező embereknél jelent problémát a fürtök kisimítása, hanem azoknál is, akik eredetileg ilyen hajszerkezetet tudhatnak magukévá. A vízgőz, az eső és a pára is rendkívül befolyásolja a frizura tartósságát, ezért bátran ajánljuk a webáruházban kínált hajegyenesítő termékek használatát.

Olvasd Tovább

Jó megoldás lehet Önnek a hajtetoválás

A hajhullás ugyanolyan mértékben érinti a férfiakat, mint a nőket. Amikor ezzel szembesül az ember, akkor mindenféle kenőcs és szer kipróbálása után letesz arról, hogy valaha is egységesen szép legyen a hajas fejbőre.

A hajtetoválás megoldás lehet Önnek, ha csak kisebb foltokban hullott ki a haja. A hajtetoválás során a fejbőrre kerülnek fel közvetlenül az „ál hajszálak”, amelyek elfedik a csupasz felületet, így ha félre is hajtja a haját, akkor sem néz kis teljesen üresnek az a rész.

Olvasd Tovább

A hajhosszabbítás nagy vonalakban

A nők igen rejtélyesek és még egy több ezer oldal könyv sem lenne elég ahhoz, hogy az ellenkező nem megérthesse őket. Azonban, amikor egy nő megváltoztatja külsejét, akkor annak általában oka van. Előfordul, hogy belső problémára utal. A hajhosszabbítás is lehet megoldás a problémára, amit szeretne kipróbálni az illető. A hölgyek gyakran nem elégedettek a külsejükkel, mert mindig találnak valami szépséghibát, ami szerintük az összképet elrontja. Ezen túlmenően, érdemes néhány szót szentelni a hajhosszabbítás menetének is.

Olvasd Tovább

Divatos a fonott frizura

Aki változtatni szeretne a hajviseletén és végiglapoz néhány internetes oldalt, vagy fodrászattal kapcsolatos újságot, vagy akár divatmagazint, nem nehéz észrevenni, hogy egyre több helyen jelennek meg hihetetlen kombinációban a hajfonatok. Természetesen ehhez hosszú haj kell, vagy esetleg hosszabbított haj. A fonatokat elsősorban ünnepi alkalmakra ajánlják, valószínűleg azért, mert elkészítésük kicsit igényes. A hajfonást mindig is használták, ám csak az utóbbi időben készül frizura belőle. Némelyiket a fej mindkét oldaláról indítják és valahol hátul összefonják, de van olyan fonott frizura is, amelyiket egyik oldalról indítanak és innen viszik át a másik oldalra. Nagyon kreatívak és igen mutatósak. Esküvőkre gyakran készítenek ilyet és virágokkal díszítik a hajat...

Olvasd Tovább

Az arc formájához illő frizura

A frizurák divatja mindig változik egy kicsit, hol a haj hosszában, hol a színében, vagy éppen a vágási módban. Ez a férfi és női frizurák világára is vonatkozik. Ez akkor lesz vicces, amikor az arc formájától függetlenül, megjelennek az emberek ugyanazzal a frizurával. Hogy ez a fodrászok „ügyetlenségén” múlik, vagy a kuncsaftok látják a másik fején a hajformát és ők is olyat szeretnének, azt nem tudni. Mindenestre nem ártana olyan fodrászt választani, aki legalább az arc formájához tudja alakítani a frizurát és nem egy kaptafára vágja le mindenki haját. Azt mondják, hogyha valaki változtatni szeretne az életén, akkor először a frizuráját változtatja meg. Van ebben valami, hiszen ha az ember reggelente a tükörbe néz, aki onna...

Olvasd Tovább

2014-es férfi frizuradivat

A férfi frizurák, a nőiekhez hasonlóan ciklikus divatot mutatnak. Az idei évre a frufrut szánják befutónak. Tehát kedves férfiak, amit eddig oldalra fésültetek, azt most át kell kreálni előre. Persze ehhez nem nélkülözhető egy kis borbély igazítás. De a legfontosabb mindig, hogy kinek mi áll jól. Akinek széles homloka vagy kockás feje van, annak jobb, ha nem követi a frufru divatot s marad az oldalra fésülés mellett, vagy a két oldalt felnyírt haj mellett. Persze a férfiaknak sem árt kipróbálni valamilyen frizura tervezőt, itt lehet a legjobban meglátni, hogy melyik arcon melyik frizura mutat a legjobban. A férfiaknál nem annyira jellemző a hajfestés, kivéve az őszülőket és a melírozott hajakat. De az előrefésült frufru mellé még mindig ajánlott a kicsit rendezetlen, kócos haj.

Olvasd Tovább

Mi a 2014-es frizuradivat ?

Van e egyáltalán frizuradivat, amikor általában mindenki olyan hajat igyekszik viselni, ami neki jól áll, vagy amit életmódja megenged. Általában, a legtöbben a praktikus, könnyen kezelhető, de mutatós hajakat szeretik. Kevesen vannak, akik minden nap bíbelődnek a frizurájukkal. Ennek ellenére, azért vannak akik követik a trendeket. Az idei 2014-e frizuradivat inkább a hosszú hajnak kedvez, ami már önmagában azért nem egyszerű, mert a hosszú haj több év alatt nő meg. Az a szerencse, hogy a tavalyi hajdivat sem az extrém rövid volt, sőt a tavaly előtti sem. Tehát aki néhány éve növeszti a haját, az már eljutott legalább a vállig érőig, tehát már kezd divatba jönni a hajhossza. Egy hosszabb haj, mindig több frizuralehetőséget ad, hiszen lehet hullámozni, feltűzni, egy vagy két copfba tenni...

Olvasd Tovább

2013-as férfi frizurák

Tudományos tényezőkkel kimutatható, hogy a férfiak haja sokkal gyorsabban és sűrűbben nő, mint a nőknek. Így némi irigységgel kell a férfiakra gondolni, akik számára a hajápolás is sokkal egyszerűbb. A férfi frizurák között a legnépszerűbbek a zselézett, tüsi rövidre vágott vagy hosszan, lazán engedve. A fodrász mindig a férfi segítségére siet, aki meghatározza, hogy mi illik a leginkább stílusához. A férfi divatról sem szabad megfelejtkezni. A kettő nagyon szorosan egybefonódik. A férfiak nagyon szeretnek tusfürdővel hajat mosni. A célnak megfelel, viszont rossz ötletnek számít. A férfi haja gyengédebb gondoskodást igényel. A számukra kifejlesztett samponokhoz kell nyúlni. Napi használatra alkalmas termékeket kell használni.

Olvasd Tovább