Category Divat

Nagyon mutatósak a Regarde le Ciel bokacsizmák

Minden hölgy tudja, hogy csak kevés olyan csizma van, amelyiknek nem lehet ellenállni. Aki megismerkedett már a Regarde le Ciel bokacsizmák világával, az tisztában van vele, hogy ennek a márkának a modelljei is ebbe a kategóriába tartoznak, ugyanis a lábbelik egytől-egyig lenyűgözőek.

Természetesen nem csupán a külső a fontos. Azonban a Regarde le Ciel bokacsizmák a többi tulajdonságot illetően sem okoznak csalódást. Mi is teszi ezeket annyira nagyszerűvé?

Olvasd Tovább

Használt gyerekruha webáruház kínálata

gyerekruha webáruház

Használt gyermekruha széles választékban rendelhető az internetről. Számtalan webáruház foglalkozik angol használt ruhákkal, így nem is csoda, ha vásárlóként van miből válogatni. Felnőtteknek, gyermekeknek kapható ruha, így minden korosztály könnyedén megtalálja majd a számára legszebbet, legjobbat. A gyerekruha webáruház valós képeket tölt fel a ruhákról, ahol minden egyes hiba vagy bolyhosodás látszik, de ha mégsem, akkor a megjegyzésben mindenképpen fel kell tüntetni azt, ha a ruhának bármilyen baja is lenne.

Olvasd Tovább

Márkás óra igényes vásárlóknak

Kimagasló minőséggel lepné meg kedvesét, ám az sem elhanyagolható az Ön számára, hogy milyen áron juthat hozzá ezekhez a termékekhez? Ha ékszerválasztásról van szó, akkor a színvonalra érdemes odafigyelni, ebben pedig remek segítőtársa lesz a diamondoraekszer.hu. A webáruházban márkás óra választék várja az érdeklődőket, de mindazok az ékszerek is megtalálhatóak a kínálatban, amelyekkel a megjelenés tökéletessé tehető.

Olvasd Tovább

Trendi mini esernyők tavaszra

Egyelőre még nem sok esőt hozott a tavasz, de ha a tavalyi évet vesszük alapul, akkor bizony nagyon sokat lesznek használatba az esernyőink. Sokan azt vallják, hogy teljesen mindegy milyen az esernyőnk, csak ne ázzunk alatta. Ez azonban nagy tévedés, mert minden évben megvannak a trendek, kedvenc színek és formák. Nagyszerű mini esernyő választék és tekintélyes darabok is egy helyen, hogy minden alkalomra megtalálhatjuk a tökéletes modellt.

Olvasd Tovább

Új színárnyalatok a divatban

Talán mindennél fontosabb, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Ez azért ne annyira egyszerű, mint ezt az egy mondatot kijelenteni, vagy leírni. A belső jó érzés egy nagyon komplex dolog, sok sok összetevővel. Persze mindenki lelkiismeretére van bízva, hogy mitől lesz meg ez a jó érzése. A jó érzés egyik fontos külső eleme a ruha és a frizura. A divat, mindig is volt és lesz, minden társadalmi osztály körében.

A legolcsóbbtól a legdrágább márkákig, azért minden szezonnak megvan a maga újdonsága, hiszen a gyártást és a vásárlást is mozgatni kell. Azonkívül a divat, legyen az akár ruha, de a frizura is egy jó kis színfolt az emberek életében. Persze sokan eltúlozzák ezt is, mint oly sok mindent, de az egy másik cikk témája lehet egy másik blogon :-).

Olvasd Tovább

A Dolce Gabbana rövid története

Ki ne hallott volna már a Dolce Gabbana divatóriásról, aki évről-évre egyre több ruhakölteménnyel kápráztatja el a divat rajongóit? Természetesen mindenki hallott a cégről, a történetét azonban csak kevesen ismerik. A Dolce Gabbana természetesen egy olasz divatház, amit Milánóban alapítottak még 1985-ban. A cég alapvetően nem mondható történelminek, mint jó néhány olasz ruhagyáros, az azonban kétségtelen, hogy az évtizedek alatt nagy sikereket futott be. A céget két divattervező Domenico Dolce és Stefano Gabbana alapította. A céget a hazai emberek nagy része a ruháik lévén ismeri, azonban a kínálatuk nem kizárólag a ruhaneműkre terjed ki.

Olvasd Tovább

Molett divat 2013-ban? Vajon még mindig trendi a duci divat?

Az elmúlt években a divat szerelmesei felfigyelhettek arra a tényre, hogy a duci divat egyre népszerűbb lett. Természetesen ez ma sincs így, azonban semmiképp sem szabad összekevernünk a duci divatot a hagyományos kifutódivattól, ugyanis a szervezők éles határvonalakat húznak ezen a téren. Nem kérdéses, hogy számtalan negatív benyomás érte a divatszereplőket, leginkább a vékony modelleket, akik sok esetben már szinte a kóros vékonyságot képviselték. Persze ez mára mit sem változott. A legnagyobb kifutókon még mindig beesett arcú nádszálvékony modellekkel találkozhatunk.

Olvasd Tovább

2013-as őszi divat trendek összesítése

A legújabb őszi, téli kollekciókat már fel lehet fedezni a kirakatokban. A kulcsfontosságú darabok, kiegészítők mellett érdemes megfigyelni az anyag használatot is. Nagyon divatos lesz a nőies, testhezálló fazon, mindezt egy modern köntösbe öltöztetve. Érdemes merész, aszimmetrikus mintákkal feldobni a klasszikus fekete vonalait. Szőrmemellények és kiskabátok nagyon népszerűek az idei őszi divat trendek kollekcióban. A kockás és a virágos minták úgy néz ki, hogy idén se maradnak a szekrény aljában. Bőrrel kombinálva nagyon érdekes hatást fogunk elérni. A bőr az őszi szezon egyik nagy slágere lesz. A bársonyt előkelő szeretettel használják fel. Nagyon vagány hatást érhetünk el a mesefigurás lenyomatokkal. A fekete alapszínű ruhákat apró virágmintával lehet feldobni.

Olvasd Tovább