Category Női divat

Sohasem lehet elég a női bikini

Minden nyár kezdetén, a divatos lányok és nők azon tanakodnak, hogy milyen fürdőruhát vásároljanak. Hiszen olyan sok különböző női bikini modell van, hogy egyszerűen lehetetlen választani.

A gyengébbik nem valódi divatos képviselői minden szezonban az újonnan megjelenő modelleknek. A tervezők pedig elkényeztetnek mindenkit az újabbnál-újabb és egyre feltűnőbb női bikinikkel kapcsolatban. Nem tudunk megelégedni egy darabbal, mindegyiket meg szeretnénk vásárolni.

Olvasd Tovább

A divattanácsadó ismeri a trendeket

Te sem ismered ki magadat a divatszakemberek között? Akkor mindenképpen olvasd el Keszler Ágnes cikkét, amiben arról ír, hogy pontosan mi a különbség a divattanácsadó, a stylist, a stílustanácsadó és a stíluskommunikátor között!

Így tudni fogod, hogy melyik probléma esetén kihez kell fordulnod. Az oldalon található információk segítségével arra is rájöhetsz, hogy a külsőd alapján melyik csoportba tartozol a haj-, szem- és bőrszíned tekintetében.

Olvasd Tovább

Óriási leggings választék

Amikor mi, nők elhatározzuk, hogy mostantól aztán tényleg kitartóan fogunk járni az edzőterembe, azt tapasztaljuk, hogy nem igazán van megfelelő leggings, top, sportmelltartó a ruhatárunkban.

A mai nők híresek a vásárlás iránti szeretetükről, azonban arról is, hogy roppant elfoglaltak. Sport szaküzleteket bejárni időigényes és az internet világában van erre kézenfekvőbb megoldás is, mégpedig a sportruha webáruház.

Olvasd Tovább

Fülbelövés kicsiknek és nagyoknak

Van, aki felnőttként, semmire sem emlékezve, gyerekkorában esik át rajta. Van, aki saját döntése alapján teszi meg ezt a lépést. Egy biztos, hazánkban a nők szinte száz százalékban és a férfiaknak is jelentős része átélte már ezt az élményt. Nos, még midig nem jöttek rá, hogy miről lehet szó? Természetesen a fülbelövéstől. A fülbelövés minden korosztály számára egyaránt igénybe vehető! Azt nyilván mindenki tudja, hogy a fülbelövés alatt, a fül pisztollyal való átlövését értjük, de azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy ez a folyamat történhet fájdalommentesen is.

Olvasd Tovább

Horgolás könyv érthető útmutatóval

Horgolás könyv

Ha szeretünk horgolni, de mindig valami újdonságot szeretnénk kipróbálni, akkor érdemes egy ezzel kapcsolatos könyvet beszerezni, ahol egyszerűen, érthetően megfogalmazva, hamar el lehet sajátítani az új horgolási mintákat. A horgolás könyv izgalmas mintákkal mutat be. Nagyon sokan szeretnének sálakat, kendőket vagy takarókat készíteni és ehhez is kaphatnak hasznos útmutatókat. A horgolás könyv színvonalas, hiszen színes fotókat tartalmaz, lépésről-lépésre követve a mintákat.

Olvasd Tovább

Ezüst ékszer tisztítása házilag

Ezüst ékszer

Az ezüstből készült ékszer hosszú ideig megőrzi eredeti fényét, csillogását, ha azt megfelelőképpen kezeljük és tisztítjuk. A 925-s jelzéssel rendelkező ezüstről tudni kell, hogy 92,5 százalékban tartalmaz ezüstöt, a maradékot valamilyen más fém, rendszerint réz teszi ki. Mivel hamar oxidálódik, így szürkés, fekete elszíneződések jelennek meg rajta. Az ezüst ékszer tisztításához mindig puha anyagból készült kendőt használjunk. Speciális tisztító kendőt is lehet kapni.

Olvasd Tovább

Körömmatrica széles választékban

Gondolt már arra, hogy a műkörmös tevékenységhez szükséges termékeket on-line vásárolja meg? Az internetes rendelés egyre inkább kedvelt manapság, amikor a hétköznapokban alig akad időnk arra, hogy elintézzük bevásárlásainkat. A körömlakkok és körömmatrica kimagasló minőségben kap helyet a classicnails.hu webáruház kínálatában. Napjainkban, amikor elegendő néhány kattintás ahhoz, hogy a szükséges termékeket megvásároljuk, nem is gondolnánk, hogy évezredekkel ezelőtt általában csontokat, állati alapanyagokat és természetes összetevőket használtak a körmök helyreállításához, meghosszabbításához.

Olvasd Tovább

Galaxy legging csillagképekkel együtt

Kínából igen sokféle eszköz, elektronikai berendezés származik. Ezen kívül természetesen mindenki ismeri a kínai ruházatot, hiszen már minden sarkon található egy kínai áruház. Akármilyen furcsa a kínaiak divatot teremtenek, teremtettek a galaxy legging viselésével. A galaxy legging egy olyan különleges nadrágfajta, amelynek nem is igazán az anyaga számít különlegesnek, hanem a nadrágon található formák.

Olvasd Tovább

Csodálatos Shamballa ékszerek Önnek is

Nagyon sokféle ékszer van a piacon, így nem lesz nehéz mindenkinek megtalálni az ízlésének megfelelő darabot. Nem kell vagyonokat áldozni a célra, mert akár pár ezer forintért is igazi különlegességekre bukkanhatunk. Csodálatos Shamballa ékszerek várnak mindenkit az ekszer-akcio.hu webáruházban, ahol a választék túlzás nélkül hatalmas. Mindig komoly problémát jelent, hogy mit vásároljunk szeretteinknek ajándékba. Végre nem kell ezen agyalni, mert itt a kézenfekvő megoldás, az ékszer, amelyik mindig nagy sikert arat.

Olvasd Tovább

A férfi és női divat színei

A világ különböző részein más más stílusú ruhákat hordanak az emberek, de a mai globalizált világban azért vannak közös trendek. Ezeket főleg a nagy divatházak diktálják, akik a szezonális kollekciókkal mindig hoznak valami újat a régiek mellé. Természetesen ezt a tömeggyártás is követi, hiszen enélkül az egész nem érdekes.

Igaz, hogy ezek a divatirányzatok elég széles körben mozognak, hiszen inkább formák, anyagok, színek határozzák meg. Sajnos a ruhák tömegtermelésében egyre kevesebb a természetes anyag, ami bizonyosan olcsóbbá teszi a készruhákat, és bizonyosan nem hat jól az ember egészségére, hiszen a bőr a legnagyobb légző felülete testünknek amin keresztül a nap huszonnégy órájában, optimális esetben harminchat fokon lélegzi be a kipárolgó műanyagot.

Olvasd Tovább