Jól jön a kétoldalú ragasztószalag

A ragasztószalagok már önmagukban is rendkívül hasznosnak bizonyultak a feltalálásuk óta. Ez alól nem kivétel a kétoldalú ragasztószalag sem, ami többféle formában szerepel cadmas.hu kínálatában. Nemcsak a munkahelyen, de az otthoni környezetben is jó hasznát venni ennek a praktikus eszköznek.

A megannyi helyiségeiben akadhatnak helyek, ahol nem lehetséges a fúrás, amennyiben valamit a falra szeretnénk rögzíteni. Gyakran az ilyen helyzetekben lehet hasznos a kétoldalú ragasztószalag.

Viszont nem mindegy, hogy bizonyos tárgyhoz, melyik változatot használjuk fel. Akadnak vastagabb kétoldalú ragasztószalagok is, amelyek jobban megtapadnak az egyenetlen felszínen és nagyobb súlyt képesek rögzíteni a vékonyakkal ellentétben, amelyek leginkább különféle dekorációk elkészítésére lehetnek alkalmasak.

Kinti környezetben a rovarok ellen is felhasználható. A gyümölcsfák törzsét körbetekerve, a kétoldalú ragasztószalag megakadályozza, hogy például a hangyák elérjenek a gyümölcshöz. Ezen kívül még számtalan felhasználási módja létezik a kétoldalú ragasztószalagnak.

Print Friendly, PDF & Email