Városi terepjárókra is ajánlott a terepgumi.

Hiszen már a nevükben is benne van, hogy ezek a járművek megbirkóznak a nehezebb tereppel is. Egyre elterjedtebbek a városi terepjárók, melyekre terepgumik is kiválóan alkalmasak. Sokan választják az ilyen autókat a kiemelkedő teljesítményük és rakterük miatt. Nem kell attól aggódni, hogy egy kirándulás alkalmával a földes, kavicsos úton odaütjük az alját, hiszen elég magas ahhoz, hogy a nagyobb akadályokon is könnyedén átmenjen.

Megvan benne minden kényelem és extra, amire csak szükségünk lehet, ráadásul tekintélyt parancsoló a városi terepjárók megjelenése. Mondhatni, hogy ezek amolyan átmenetet képeznek a kizárólagos városi autók és a terepjárók között. Már számos olyan terepgumi létezik, ami nincs rossz hatással a fogyasztásra. A másik zavaró tényező az a terepgumik hangja az aszfalton menet közben.

Elég nagy zajjal jár, ami hosszútávon kellemetlen lehet az utastérben tartózkodóknak. Viszont ezt figyelembe veszi minden gyártó, hiszen egy városi terepjáróban nagyon fontos a kényelem, ha már ilyen tágas utastere van. Sok olyan terepgumi létezik, ami igazán halknak számít menet közben, még nagyobb sebesség esetén is, ráadásul nem kopik olyan gyorsan az aszfalton sem. Választhatunk kötetlen forgásirányú, illetve forgásiránnyal ellátott modellek közül.

A Michelin kiváló terepgumival rukkolt elő, amikor megalkotta 4×4 O/R modellt. Biztosan felkapaszkodhatunk a meredekebb emelkedőkön és a sár, illetve a nedves utak sem fognak akadályt jelenteni. Hogyha olcsón szeretnénk minőséghez hozzájutni, akkor látogassunk el a gumidirekt.hu weboldalra, ahol a Toyo kiváló termékei közül válogathatunk! Biztosan nem fog senkit csalódást érni, hiszen nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkeznek az itt található abroncsok. Nem beszélve arról, hogy ezekkel a robosztus abroncsokkal igazán egyedi és tiszteletet parancsoló kinézetet varázsolhatunk az autónak. Ebben az esetben sem szabad megfeledkeznünk a méretekről, mert ha túl széles típust választunk, az már elég nagy hátrány lehet városi környezetben a fogyasztást tekintve.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,