A Lorelli pihenőszék két típusa

Lorelli pihenőszék

A Lorelli valószínűleg egyetlen szülőnek sem ismeretlen, hiszen a gyártó számos olyan terméket nyújt, amiknek a kisgyermekek nagy hasznát veszik. Erre jó példa a Lorelli pihenőszék Rock Star modellje, ami újszülött kortól használható, ugyanis egészen vízszintesig fektethető a háttámlája. A 9 kilogrammos teherbírással rendelkező eszköz több hónapon keresztül is alkalmazható.

A Lorelli pihenőszék kis súllyal rendelkezik, illetve a hordozófülek is megkönnyítik ennek a szállítását. A kényelemről a több fokozatos, fekvőhelyzetig állítható háttámla is gondoskodik. Persze a fej rész is állítható és emelhető. Még hintává is átalakítható a Lorelli pihenőszék és természetesen adott a fixálható állás is.

A játék hídjáról több aranyos kis figura lóg le, amik egyből magukra vonják a kicsi figyelmét. Nem csupán a szórakozást, de a készségek fejlesztését is garantálja ez. A szülők szívesen döntenek az Enjoy nevű Lorelli pihenőszék mellett, ami rezeg és zenél is. Egészen 3 éves korig ajánlott, 18 kilogrammos súlyhatárig, azonban a hintáztató funkciót csakis 9 kg-ig szabad igénybe venni.