A páramentesítő működése nem is olyan bonyolult

Rendkívül hasznos az olyan helyeken, ahol túl sok a nedvesség a levegőben. Önmagában ezzel nem lenne semmi baj, hiszen a páradús levegőnek nincs káros hatása az emberi szervezetre.

Ugyanakkor ezt a környezetet nagyon szeretik a penészgombák, mikrobák és más baktériumok is. A páramentesítő működése egy természetes jelenséget imitál. Egy ventilátorral működik, ez ugyanis annak a hőcserélő rendszernek az egyik legfontosabb része, ami átszívja a párás levegőt a hűtőbordán.

A hideg fémen lecsapódnak a vízcseppek, amelyek ezután egy tartályba kerülnek és máris megtörtént a párátlanítás. Amikor megtelik a vízgyűjtő tartály, akkor egyszerűen csak ki kell azt üríteni és folytatódhat tovább a páramentesítő működése.

Természetesen el van látva egy biztonsági szenzorral, ami automatikusan kikapcsolja a berendezést, hogyha megtelik a tartály. A páramentesítő működése egyszerű, viszont maga a készülék számos praktikus funkcióval el van látva, a kényelmes használat érdekében. A Trotec páramentesítő mellett garantált a kényelmes pihenés, az alacsony zajszintjének köszönhetően.

Print Friendly, PDF & Email