Betonkerítés, a megfelelő választás

betonkerítés

Ahhoz, hogy a lehető legszebb legyen a házunk, nemcsak magára az épületre kell a legtöbb figyelmet fordítani, hanem az előkerthez is. Azonban vannak, akik szeretnék ezt az élvezetet megtartani maguknak, amit egy betonkerítés felhúzásával tesznek lehetővé.

Így nem kell attól tartaniuk, hogy egy nyugodt pihenést vagy családi pillanatot bárki is megzavarhat a kertben. Hiszen a betonkerítésekből rengeteg magasság választható és természetesen az ügyfél dönti el, hogy melyiket szeretné kérni. A kínálatban a 160 centiméterestől, egészen a 240 centisekig bármi megtalálható. Természetesen magán a betonon is rengeteg múlik, hiszen sokkal jobban viseli az esetleges sérüléseket, valamint az időjárási viszontagságokat, mint mondjuk egy fakerítés.

Habár a betonkerítés ára valamivel több mint a fából készült társaiké, azért azt lényeges megemlíteni, hogy a fakerítések sokkal több gondozást igényelnek, hiszen nem árt pár évente újra festeni és ápolni az anyagot. Azonban manapság már a két anyag kombinációjával is találkozhatunk egy kerítésen.

Címkék: