Egy igazi multifunkciós fémpolc

fémpolc

A fából készült bútorok egy idő után tönkremennek, ha pedig nem vigyáz ezekre, akkor még jóval hamarabb is búcsút kell vennie tőlük, mint azt gondolná. Azonban egy minőségi Salgó fémpolc akár egy életen át is elkísérheti, szükség vagy igény szerint pedig új és új szerepkörbe állíthatja.

Ugyanis nemcsak könyveket vagy ruhákat tárolhat rajta, hanem bármilyen nehezebb tárgyakat, sőt, még a garázsba, műhelybe is elhelyezheti, ha éppen ott tenné a legjobb szolgálatot egy strapabíró és tartós tároló, valamint rendszerező szerkezet.

Megfelelő tisztítás után pedig, akár a lakásba is visszaviheti majd, mert a fémpolc semmit sem veszít az esztétikai értékéből, éppen a minőségi kivitelezésének és a gyártása során felhasznált alapanyagainak köszönhetően.

Idővel átalakíthatja, mert a Salgó fémpolc elemeit egyenként is beszerezheti és ezekkel nemcsak a hosszát, a magasságát vagy éppen a beosztását változtathatja meg, hanem a terhelhetőségét is megnövelheti. Tehát a fémpolc révén egy igazi jokerre tehet szert, amit rengetegféle helyen, helyzetben és formában hasznosíthat majd.

Címkék: