Egy jó kötőtű senkinél nem hiányozhat!

Kötőtű

Aki a kötés nagy szerelmese, rendszerint nem 1 és nem 2 méretű tűt szerez be, hanem lehetőleg az összes létezőt. Így mindig van otthon megfelelő kötőtű, akár vékony nyári kardigánról legyen szó, akár puha, de jó vastag takaróról. Aki örömét leli a kötögetésben, annak a Nordfonal minden lehetőséget biztosítani képes.

Nemcsak a különféle kötőtű, hanem bizony a jobbnál-jobb fonaltípusok terén is, nem beszélve a csodás színekről és a kézzel festett motringokról.

Az, hogy pontosan milyen tű használata indokolt, sokban függ attól is, hogy milyen fonaltípussal óhajt dolgozni. Például egy vastag merinó vagy gyapjú mellé vastagabb kötőtű kell, míg a nagyon vékony pamuthoz a legkisebb méret is elegendő.

Látogassa meg ezt a remek fonal webáruházat és találja meg a megfelelő termékeket, hogy a hobbijából különleges és egyedi, sajátos ruhaneműk vagy dekorációs elemek, esetleg játékok készüljenek! A kiegészítők között horgoláshoz passzoló eszközöket is talál, valamint mutatós színekben kapható gombokat.

Címkék: