Fogpótlás többféle módszerrel

fogpótlás

Manapság számos módszer áll rendelkezésre a rágócsontok hiányosságának a betöltésére. A fogpótlás által elérheti, hogy újra önbizalomtól duzzadóan nevessen. Ahhoz, hogy a beavatkozás a lehető legsikeresebb legyen, meg kell találni azt az eljárási módot, ami a páciensnek a legelőnyösebb és a legkényelmesebb.

Koronákból, kivehető és beültethető megoldásokból nincs hiány a szakmában. Az előbbiekkel kapcsolatban meg kell említeni, hogy elszíneződés vagy sérült, töredezett zománc esetén jelentenek jó megoldást.

Ez egy fix fogpótlás, aminek során a szakember csiszolással eltávolítja a már nem egészséges felszínt a rágócsontról és ráhelyezi a koronát, ami garantálja a hosszú távú védelmet. A fogászat területén, jelenleg a cirkóniumból készült típus számít a legmodernebbnek.

Teljesen biokompatibilis, szóval nem színezi el az ínyt. A híd akkor ideális döntés, ha több rágócsontot kell helyettesíteni, de az eredetieket még nem indokolt teljesen eltávolítani. Ez a fogpótlás mindössze pár nap alatt elkészül, így nem kell sokat várni rá a páciensnek.

Címkék: