Hitachi elektromos láncfűrész alacsony zajszinttel

Elektromos láncfűrész

Kétségkívül van abban valami megmagyarázhatatlanul kielégítő érzés, amikor berántjuk a benzines láncfűrészt, és a karjainkban érezhetjük a motor elemi erejét. Azonban nem mindig indokolt ennek a berregő szörnyetegnek a használata. A ház körül előnyösebb lehet a Hitachi elektromos láncfűrész több szempontból kifolyólag. Elsősorban egy hosszabbítókábellel bárhol dolgozhatunk ezzel a kertben vagy az udvaron.

Mindenképp szükség lesz egy fix áramforrásra, nem úgy a benzines és akkus változatok esetében. De cserébe nem kell az akku feltöltődésére várni és nem kell belélegeznünk a benzinmotor által keletkezett égésterméket. Lakott területen elég sokan felfigyelnek a benzinmotor berregő hangjára. Viszont egy Hitachi elektromos láncfűrész zajszintje már jóval alacsonyabbnak számít. Teljesítmény szempontjából a középmezőnybe sorolható. Viszont az otthoni környezetben ennél többre nincs is szükség. Faaprításhoz, vastagabb rönkök vágásához kiválóan alkalmas.

A különféle kerti munkák során is sikeresen alkalmazható a Hitachi elektromos láncfűrész. Az innovatív kivitelnek hála még szerszámra sem lesz szükségünk, ha meg szeretnénk kicsit feszíteni a láncot. A fúrás, faragás egy pillanatra sem állhat le, egy elkezdett projekt kivitelezése közben. Egy Hikoki fúrógép mindenképp jól jön az ilyen jellegű barkácsmunkák során. Egy kis kreativitással és a megfelelő eszközökkel a birtokunkban, akár sajátkészítésű kutyaházat is barkácsolhatunk négylábú kedvencünknek, amiben nagy segítségünkre lesz a Hikoki fúrógép. A fordulatszám és a forgásirány is állítható.

A megfelelő fúrófejjel használható fémhez, fához és téglához, illetve kerámiához is, amennyiben csempébe szeretnénk furatot készíteni. A különböző keménységű anyagokat más-más fordulatszámmal lehet megmunkálni. A műanyag például csúnyán megolvadhat a súrlódás hatására ezért ilyenkor nem árt kisebb fordulatot használni. A Hikoki fúrógép mindenképp egy rendkívül megbízható eszköznek számít, ami nem megy tönkre egyik hétről a másikra még intenzív terhelés mellett sem.