Önnek is elérhető a Catania fonal

Jó helyen jár, ha olyan fonalat keres, amelyik igazán selymes tapintású, mert elképzelhető, hogy ráakadt arra, amire vágyik! A Catania fonal méltán lett sokak kedvence, hiszen egy nagyon puha termékről beszélhetünk, amivel könnyedén lehet alkotni.

Mivel a fonalparadicsom.hu oldalon változatos színekben rendelhetőek meg a termékek, ezért előbb-utóbb felfedez majd egy olyan Catania a fonal típust, amelyik valószínűleg jól mutatna az Ön által elkészíteni kívánt ruhadarabban.

Fontos megjegyezni, hogy a termékek esetében a puhaság és a bolyhosság miatt nem ajánlott a gépi mosás, hanem inkább arra kell törekedni, hogy kézzel történjen meg a tisztítás. A fonalparadicsom.hu oldalon az is fel van tüntetve, hogy egészen pontosan mekkora tű kell a Catania fonal használatához.

Mivel a legtöbb helyen hármas tűre lenne szükség, ezért alapjában véve erre kell készülnie, amennyiben úgy dönt, hogy megrendeli a terméket. A vétel előtt ajánlott azt is megnézni, hogy milyen hosszúságú a kinézett fonal, hiszen így derülhet ki, hogy 175 vagy 200 centiméteres gombolyagról van szó.

Címkék: