Találjon munkát gyorsan, erőfeszítés nélkül

Gyerekként még senki nem gondol arra, hogy olyan szakmát válasszon, ami biztos megélhetést garantál. Az elsődleges szempont ilyenkor a lelkesedés és a tevékenység szeretete. Az ideális munka az előző kettő egészséges ötvözete. Az OKJ személy- és vagyonőr tanfolyama is ideális lehet azok számára, akik szeretik ezt a szakmát.

Ahhoz, hogy múzeumi teremőrként vagy portásként elhelyezkedjen, szüksége lesz erre a végzettségre. A négy és fél hónapos tanfolyam elvégzése után, ami magába foglalja a 40 órás szakmai gyakorlatot is,

nagy valószínűséggel talál munkát, hiszen mindig lesz olyan érték vagy szerveznek olyan eseményt, ahol a biztonságról gondoskodni kell. Nyugodtan elfelejtheti a hosszú és kimerítő, sokszor sikertelen munkakeresést és az ezzel járó stresszt.

Az OKJ Oktatóközpont által szervezett sikeres személy- és vagyonőr vizsga olyan diplomával gazdagítja, ami mindenhol elfogadott és elismert. Hogyha nyugodt és kiszámítható jövőt szeretne, akkor mindenképpen szüksége lesz erre a végzettségre!